Vad är coaching?

När du kommer till mig för att få coaching så är det du som står i fokus. Coaching innebär att vi tillsammans sätter upp dina mål mot det du vill uppnå och tillsammans ser till så att du når dem. Under din session kommer min coaching få dig att tänka i nya banor och själv hitta din väg, ditt sätt att nå dina mål på.

Det första steget är alltid att ta reda på vad du vill få ut av coachingen. När det är fastställt går vi över till den faktiska processen; att hela tiden ta dig närmare, tills du är där.

 

Jag erbjuder i dagsläget två olika typer av coaching, och dessa är:

 

PRIVAT COACHING ”FACE TO FACE”

Det här är helt klart den coachingformen som är att föredra. När vi tillsammans sätter oss ner och börjar gå igenom coachingprocessen och gör diverse övningar på plats, så ger vi dig de bästa möjligheterna till en snabb och varaktig förändring.

Jag kommer att leda dig igenom övningar som alla syftar till att ta dig närmre de mål som vi tillsammans har satt upp.

 

TELEFONCOACHING

Samma innehåll som vanlig ”face to face coaching” fast över telefon. Här går vi in på djupet av vad du vill uppnå för att sedan tillsammans se till så att du når dit.

Telefoncoaching är det bästa alternativet för dig som bor utanför Stockholm-Uppsala och har svårt att ta sig hit.
TIPS! Bra för dig som är sugen på att bara testa på.

 

boka

 

 

Priserblue

 


Dennis Danielsson
Dennis Danielsson
är NLP-coach sedan lång tid tillbaka. Han började hålla kurser och föreläsningar redan 2006 och har sedan dess slipat och utvecklat sina kunskaper i ämnet. Dennis är certifierad NLP Master Practitioner samt diplomerad i praktisk hypnos. Han är även författare till en bok om hur du får bättre självförtroende.

 

KONTAKT
mail (1)   info@dennisdanielsson.se
speech-bubble
   Dennisdanielsson.se