Vad är hypnoscoaching?

Hypnos är ett naturligt tillstånd som vi går in och ut ur flera gånger per dag. I sin simpelhet skulle man kunna förklara hypnos som ett sätt att få dig fokuserad på ditt undermedvetna, som du kanske inte lägger märke till på samma sätt som du lägger märke till saker som per automatik dyker upp i ditt medvetna.

”Någon öppnar dörren och jag
sticker in foten innan dörren stängs”

Många hypnotisörer har förklarat fenomenet hypnos som att man förbiser den kritiska delen av hjärnan och tar direktkontakt med det undermedvetna. En av mina mentorer har en egen metafor för vad det är: Någon öppnar dörren och jag sticker in foten innan dörren stängs.
Dörren i metaforen är dörren till ditt undermedvetna. Att med fotens hjälp skapa en öppning mellan det medvetna och det undermedvetna gör så att mina suggestioner har en väg in.

Hypnos som tillstånd kan enkelt beskrivas som det tillstånd du befinner dig i när du tittar på en riktigt bra film och blir helt uppslukad av den. Du blir så uppslukad att du inte ens hör om någon bredvid dig skulle fråga dig något, för att allt ditt fokus just nu är på filmen.

 


 

Varför hypnoscoaching?

Hypnos är ett av de bästa sätten att nå det undermedvetna, vilket gör coaching med hypnos till ett fantastiskt bra verktyg att använda för att ta itu med problem/utmaningar som till stor del är placerade i det undermedvetna.

Att gå ner i vikt
Gå ner i vikt med hjälp av hypnos är kanske ett av de mest effektiva sätten att gå ner i vikt på. Ta kontroll över din egen situation och se till så att du från och med nu omedvetet och medvetet prioriterar ett hälsosammare du som går mer i linje med det du verkligen vill ha

Att sluta röka
Sluta röka med hjälp av hypnos är enligt mig ett av de snabbaste och mest hållbara metoderna för att sluta röka. Med stor noggrannhet och extrem precision hjälper jag dig att ta nya beslut när det kommer till ditt fortsatta liv som rökfri. Du kommer lämna mig som rökfri redan efter en session.

Att bli av med rädslor eller fobier
Bli av med en rädsla eller en fobi med hjälp av hypnos. Har du någon fobi eller någon rädsla som hämmar dig på något sätt? Jag kan till exempel hjälpa dig att bli av med flygrädsla, rädsla för att misslyckas, höjdrädsla, scenskräck, spindelfobi, ormfobi eller andra rädslor och fobier.

Att öka ditt självförtroende eller självkänsla
Öka ditt självförtroende eller din självkänsla med hjälp av hypnos. Självkänsla och självförtroende är något som både kommer från det medvetna och det undermedvetna. Med hypnos kan jag hjälpa dig att ta kontroll över hur saker påverkar dig, hur du kan stärka ditt självförtroende dag för dag utan att till synes göra någonting annorlunda än innan. Att göra ”samma” saker, men att samtidigt få helt annan effekt.

Att bli av med olika beroenden
Bli av med beroenden med hjälp av hypnos. Med hypnos kan jag hjälpa dig att till exempel bli av med spelberoende, bli av med beroende av alkohol, bli av med beroende av sötsaker eller andra typer av beroenden.

Att bli mer positiv
Bli mer positiv med hypnos. Med hypnos kan vi se till så att du blir mer positiv över lag, eller kopplat till en viss situation. Genom att ge dig nya sätt att hantera saker som händer och nya sätt att tänka på det som händer kan vi ändra din inställning och ditt förhållningssätt till olika saker. För att det ska bli mer så som du egentligen vill ha det.

Att känna sig piggare
Känn dig piggare med hjälp av hypnos. Behöver du ha mer energi, känna dig piggare eller bara orka mer i vardagen. Med hypnoscoaching kan vi se till så att de timmar du har används på ett bättre sätt och att du känner dig piggare och mer effektiv.

Att bli av med irritation och ilska
Bli av med irritation eller ilska med hjälp av hypnos handlar om att vi ger dig nya alternativa sätt att hantera ”negativa” händelser på. Så att de inte längre påverkar dig på ett sätt som leder till dessa känslor. Detta kan både göras rent generellt, eller anpassat till vissa bestämda situationer.

Att få saker att bli gjorda
Få saker gjorda på ett effektivt och enkelt sätt med hjälp av hypnos. Är du som många av oss andra, kanske lite för lat för att ta tag i saker du kanske borde ta tag i. Det är såklart helt okej, men om du vill se till att från och med nu få saker gjorda i större utsträckning så är hypnoscoching ett gediget verktyg att tillgå.

Att förbättra dina relationer
Förbättra dina relationer med hjälp av hypnos. Hemligheten i att skapa bra och givande relationer ligger till viss del i det medvetna, och till viss del i det omedvetna. Vad är det som gör att vissa människor tycks komma överens med alla de möter, samtidigt som vissa andra inte gör det? Och hur mycket av det kan du påverka? svaret är: i princip allt! Boka hypnoscoaching för att ta dina relationer till nya höjder.

Att förbättra dina prestationer inom till exempel idrott eller arbete
Förbättra din prestation med hypnos. De flesta stora idrottare eller stora affärsmän du känner till har någon form av mental träning i sitt bagage. Många har det även löpande som ett kontinuerligt tillskott i sin vardag för att maximera sina resultat och prestera på topp hela tiden. Med hypnos hjälper jag dig att ta fram en vinnande attityd, rätt mindset för att lyckas och precis det du behöver för att lyckas med just det du gör.

 

Det som är gemensamt för alla ovanstående utmaningar är att man oftast VET att man borde göra denna förändring, man VET att man vill göra förändringen, och man VET även oftast ungefär vad man behöver göra för att få denna förändring. Utav någon oförklarlig anledning så sker inte förändringen i alla fall. Sannolikheten är stor att det är någonting i ditt undermedvetna som hindrar dig från att göra denna förändring. Med hypnoscoaching når vi in i det undermedvetna för att se till så att det som hindrar dig från att göra denna förändring inte längre ska hindra dig.

Hypnoscoachingen är behaglig och säker samt har en snabb och bestående effekt.

 

boka

 

Priserblue

 


Dennis Danielsson
Dennis Danielsson
är NLP-coach sedan lång tid tillbaka. Han började hålla kurser och föreläsningar redan 2006 och har sedan dess slipat och utvecklat sina kunskaper i ämnet. Dennis är certifierad NLP Master Practitioner samt diplomerad i praktisk hypnos. Han är även författare till en bok om hur du får bättre självförtroende.

 

KONTAKT
mail (1)   info@dennisdanielsson.se
speech-bubble
   Dennisdanielsson.se