OMMIGDENNIS DANIELSSON

Mitt namn är Dennis Danielsson och jag arbetar som coach, hypnotisör och utbildare.

Under de senaste tio åren har jag studerat, utvecklat och lärt ut de bästa teknikerna, teorierna och koncepten som jag har stött på under mina år inom scenen för personlig utveckling.

Jag har sett till att lära mig allt ifrån traditionell psykologi till NLP, law of attraction, hypnos, mindfulness och mycket mer. Med alla dessa ingredienser har jag sedan kokat ihop det bästa receptet jag känner till för att uppnå en snabb, stor och varaktig förändring – en total transformation i ditt liv.

Efter åratal av eget studerande och hållna kurser har jag nu även gett ut min första bok i ämnet: Bättre självförtroende nu!

Under dessa år har jag haft förmånen att träffa många olika människor i olika sammanhang. Framförallt genom min coaching, där jag hjälper dig att känna större frihet, bli mer lycklig och bli mer framgångsrik på det sätt du eftersträvar. Jag har även coachat en del idrottslag för att maximera deras prestationer på idrottsplanen.

Så nu sitter jag här några år efter att jag först började och har i dagsläget läst otaliga böcker i ämnet, gått på seminarier och kurser hos några av världens ledande inom dessa områden och driver ett företag där jag nu lär ut dessa färdigheter. Jag har även medverkat i TV och figurerat i ett antal olika tidningar.

 

 

För er som är intresserade av certifikat, diplom och utbildningar kan jag avslöja att jag har/är följande:

Certifierad NLP Practitioner x 2
Certifierad NLP Master Practitioner x 2
Diplomerad NLP Assistant trainer x 2
Diplomerad i Hypnos x 2
Diplomerad i Praktisk Hypnos
Diplomerad i scenhypnos
Deltagit i otaliga kurser samt föreläsningar om beteende, kommunikation och psykologi (i alla dess former)

Och i grund och botten är jag utbildad Brandman.

ita-certifying-institute-large-300x203

 

DENNIS I MEDIA

MEDIA-1-768x389

 


KONTAKT
mail (1)   info@dennisdanielsson.se
speech-bubble
   Dennisdanielsson.se